2. Ünite: DNA ve Genetik Kod Konuları

image
1. DNA ve Genetik Kod
  •   4132

1. DNA ve Genetik Kod

8. sınıf fen bilimleri "DNA ve Genetik Kod" konusunda etkileşimli sunumumuzun yanında konuyu pekiştirecek kolay seviye konu testlerine de ulaşabilirsiniz. Konu testlerini çevrimiçi çözebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz. Pdf dosyasının son sayfasında cevap anahtarı mevcuttur.
2. Kalıtım
  •   3125

2. Kalıtım

8. sınıf fen bilimleri "Kalıtım" konusunda etkileşimli sunumumuzun yanında konuyu pekiştirecek kolay seviye konu testlerine de ulaşabilirsiniz. Konu testlerini çevrimiçi çözebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz. Pdf dosyasının son sayfasında cevap anahtarı mevcuttur.
3. Mutasyon ve Modifikasyon
  •   2084

3. Mutasyon ve Modifikasyon

8. sınıf fen bilimleri "Mutasyon ve Modifikasyon" konusunda etkileşimli sunumumuzun yanında konuyu pekiştirecek kolay seviye konu testlerine de ulaşabilirsiniz. Konu testlerini çevrimiçi çözebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz. Pdf dosyasının son sayfasında cevap anahtarı mevcuttur.
4. Adaptasyon
  •   1531

4. Adaptasyon

8. sınıf fen bilimleri "Adaptasyon" konusunda etkileşimli sunumumuzun yanında konuyu pekiştirecek kolay seviye konu testlerine de ulaşabilirsiniz. Konu testlerini çevrimiçi çözebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz. Pdf dosyasının son sayfasında cevap anahtarı mevcuttur.
5. Biyoteknoloji
  •   1529

5. Biyoteknoloji

8. sınıf fen bilimleri "Biyoteknoloji" konusunda etkileşimli sunumumuzun yanında konuyu pekiştirecek kolay seviye konu testlerine de ulaşabilirsiniz. Konu testlerini çevrimiçi çözebilir veya pdf olarak indirebilirsiniz. Pdf dosyasının son sayfasında cevap anahtarı mevcuttur.